RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Спорт

Новини

21 вересня

Всі новини

Визначилися 9 учасників плей-офф Ліги чемпіонів: таблиці груп

За підсумками п'яти турів групового турніру Ліги чемпіонів визначилися дев'ять учасників 1/8 фіналу турніру. Ними стали: "Баварія" (Німеччина), "Манчестер Сіті", "Челсі", "Ліверпуль" (всі - Англія), "Барселона" і "Севілья" (обидва - Іспанія), "Ювентус" (Італія), "Боруссія "(Дортмунд, Німеччина) і "Порту" (Португалія).

"Апостроф" проаналізував ситуацію в групах за підсумками п'ятого туру.

Група А

"Баварія" вже гарантувала собі вихід в плей-офф Ліги чемпіонів і перше місце в групі. У заключному турі мюнхенців чекає майже тренувальний матч на своєму полі з "Локомотивом". За друге місце поборються в особистому матчі "Атлетіко" і "Ред Булл Зальцбург".

9 грудня

"Баварія" - "Локомотив"

"Ред Булл Зальцбург" - "Атлетіко".

Група В

Найзаплутаніша ситуація склалася в групі В. На вихід в плей-офф Ліги чемпіонів претендують відразу чотири команди, серед яких донецький "Шахтар". "Гірникам" для виходу в 1/8 фіналу бажано перемогти "Інтер", але може вистачити і нічиєї, якщо "Реал" не обіграє "Боруссію".

Детальніше про групу "Шахтаря" читайте в матеріалі "Апострофа": всі варіанти "Шахтаря" перед останнім туром в Лізі чемпіонів.

9 грудня

"Інтер" - "Шахтар"

"Реал" - "Боруссія"

Група С

"Манчестер Сіті" і "Порту" вже гарантували собі вихід в плей-офф Ліги чемпіонів з 1 і 2 місць відповідно. Єдиною інтригою залишається, хто посяде третє місце, яке дає путівку в плей-офф Ліги Європи. Заочну боротьбу ведуть "Олімпіакос" і "Марсель".

9 грудня

"Олімпіакос" - "Порту"

"Манчестер Сіті" - "Марсель"

Група D

"Ліверпуль" гарантував собі вихід в плей-офф Ліги чемпіонів з першого місця. У заключному турі англійці в по суті товариському матчі зустрінуться з "Мідт'юлландом". За другу путівку посперечаються "Аталанта" і "Аякс" в особистому матчі, який відбудеться в Нідерландах.

9 грудня

"Аякс" - "Аталанта"

"Мідт'юлланд" - "Ліверпуль"

Група Е

"Челсі" і "Севілья" вийшли в плей-офф, посівши перше і друге місце відповідно. "Краснодар" виходить в Лігу Європи, "Ренн" припиняє виступи в єврокубках. Матчі останнього туру вже нічого не вирішують.

8 грудня

"Челсі" - "Краснодар"

"Ренн" - "Севілья"

Група F

Дортмундська "Боруссія" забезпечила вихід в плей-офф Ліги чемпіонів, але в останньому турі відправиться добувати перше місце в Петербург. За другу путівку в 1/8 фіналу в особистому матчі поборються "Лаціо" і "Брюгге".

8 грудня

"Зеніт" - "Боруссія"

"Лаціо" - "Брюгге"

Група G

"Барселона" і "Ювентус" гарантували собі путівки в плей-офф Ліги чемпіонів і в останньому турі в матчі між собою визначать переможця групи. "Динамо" і "Ференцварош" посперечаються за третє місце, яке дає путівку в плей-офф Ліги Європи. Український клуб влаштує нічия, але не більше, ніж з рахунком 2:2. Угорцям потрібна перемога або нічия 3:3, 4:4 і т.д.

8 грудня

"Барселона" - "Ювентус"

"Динамо" - "Ференцварош"

Група Н

Три команди продовжують боротьбу за вихід в плей-офф Ліги чемпіонів. Найкращі шанси у ПСЖ, який вдома зіграє з аутсайдером групи "Істанбул Башакшехір". Другу путівку в плей-офф розіграють між собою "РБ Лейпциг" і "Манчестер Юнайтед".

8 грудня

ПСЖ - "Істанбул Башакшехір"

"РБ Лейпциг" - "Манчестер Юнайтед"

Раніше повідомлялися результати матчів Ліги чемпіонів 1 грудня і 2 грудня.