RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

УАФ пішла на жорсткі заходи через безпрецедентне покарання збірної України

Українська асоціація футболу (УАФ) подала заяву до Спортивного арбітражного суду Лозанни, щоб оскаржити рішення Апеляційного комітету УЄФА про технічну поразку збірної України в скасованому матчі Ліги націй проти Швейцарії.

Подробиці - в сюжеті Апостроф News.

В УАФ не згодні з рішенням УЄФА і вважають, що європейські футбольні чиновники не врахували всі аргументи української сторони під час розгляду справи. У зв'язку з цим українці мають намір домогтися скасування вердикту УЄФА.

Нагадаємо, що в збірної України стався спалах коронавирусу перед матчем зі Швейцарією. Проте, в команді було не менше 13 футболістів з негативними результатами тестів, а це є необхідною мінімальною кількістю гравців для проведення матчу. Незважаючи на це, лікар кантону Люцерн відправив збірну України на карантин в повному складі. У підсумку матч не відбувся, а в результаті технічної поразки збірна України вилетіла в дивізіон В Ліги націй.

Раніше повідомлялося, що став відомий календар матчів збірної України у відбірковому турнірі чемпіонату світу 2022 року.