RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Промах століття: найдорожчий захисник в історії епічним чином не забив з лінії воріт, відео

Захисник "Манчестер Юнайтед" і збірної Англії Гаррі Магуайр неймовірним чином не забив гол у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи з "Міланом".

На 38-й хвилині господарі подавали кутовий. Бруну Фернандеш зробив класну скидку на дальній кут воротарського майданчика, куди вбіг Магуйар, але захисник з декількох сантиметрів пробив в штангу, після чого м'яч потрапив в нього і вилетів в поле.

28-річний Магуайр є найдорожчим захисником в історії. Влітку 2019 року він перейшов до "Манчестер Юнайтед" з "Лестера" за 87 мільйонів євро. Всього він провів за манкуніанців 98 матчів і забив п'ять м'ячів.

Матч "Манчестер Юнайтед" - "Мілан" завершився внічию з рахунком 1:1. На початку другого тайму рахунок відкрив Амад Діалло, але в компенсований час гостей від поразки врятував Симон К'єр. Матч-відповідь відбудеться 18 березня.

"Манчестер Юнайтед" Англія - "Мілан" Італія - 1:1 (0:0)

Голи: Діалло (50) - К'єр (90+2)

"Манчестер Юнайтед": Гендерсон, Байї, Ван-Біссака (Вільямс, 74), Магуайр, Теллес, Бруну Фернандеш (Фред, 74), Джеймс (Шоу, 74), Мактоміні, Матіч, Грінвуд, Марсьяль (Діалло, 46).

"Мілан": Доннарумма, Томорі, Далот, К'єр, Калабрія (Калулу, 74), Мейте, Кессіє, Салемакерс (Кастільєхо, 69), Круніч, Браим Діас (Тоналі, 69), Рафаел Леау.

Раніше повідомлялося, що в перших матчах 1/8 фіналу Ліги Європи "Вільярреал" переміг "Динамо", а "Рома" розгромила "Шахтар".