RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Колишній боєць UFC назвав єдину умову для проведення бою з українським боксером Берінчиком

Ірландський боєць російського походження Артем Лобов заявив, що він готовий битися з українським боксером Денисом Берінчиком, але тільки не під егідою української ліги змішаних бойових мистецтв WWFC.

Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Instagram.

"Хлопці, мій бій з Денис Берінчиком зможе відбутися тільки в рамках турніру Mahatch. WWFC колись виходили на мене і дізнавалися, скільки буде коштувати мій виступ на їх турнірі. Але після того, коли я озвучив їм цифру, вони зрозуміли, що всій командою просто залишаться без штанів, і на цьому все закінчилося. Тому їм хочу побажати: хлопці, не займайтеся цим дешевим піаром, ведіть себе по-пацанськи. Давайте, всім махач", - сказав Лобов.

Нагадаємо, що Берінчик після перемоги в чемпіонському бою з Хосе Санчесом запропонував Лобову провести бій на голих кулаках.

34-річний Лобов народився в Росії, але в 14 років переїхав до Аргентини, а через два роки перебрався до Ірландії, під прапором якої виступає. У UFC Лобов виступав з 2015 по 2019 роки, був спаринг-партнером знаменитого бійця Конора Макгрегора. Всього в змішаних єдиноборствах він провів 29 боїв, здобув 13 перемог при 15 поразках і одній нічиїй.

Раніше повідомлялося, що відомий футболіст провів спаринг з бійцем ММА.