RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Голова Кличко на підносі: скандальний американський боксер кинув виклик українській легенді

Американський боксер Шеннон Брігс звернувся до легендарного українського чемпіона Володимира Кличка. Американець виступив в ролі офіціанта, який тримає на руці піднос, на якому лежить голова Кличко.

Картинку боксер опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Ти дзвонив? Кличко, ти де? Я чув, ти тренувався з Холіфілдом. Він тебе ховає і тримає в безпеці. Майк Тайсон не хоче битися, тому залиш їх усіх у спокої. Яловичина, мені це подобається. Кожен раз, коли я проїжджаю повз вас, хлопці, закривайте двері на замки. Холіфілд, я бачив, як ти втік і закрив двері. Вам доведеться застати мене зненацька", - написав Бріггс.

49-річний Бріггс завершив кар'єру в 2016 році. У 2010 році він бився з Віталієм Кличком за титул чемпіона світу, але зазнав поразки. Потім він став всіляко провокувати Володимира, намагаючись домогтися бою з українцем. Американець кидав черевиком в Кличка-молодшого, ображав його в СМІ, а одного разу прийшов до ресторану, де був Володимир, і став їсти з його тарілки. У відповідь на це Кличко вилив воду на голову американця. Якось Бріггс на моторному човні збив Кличко, який в той момент катався на дошці для серфінгу. Втім, зусилля Бріггса ні до чого не привели і його бій з Володимиром не відбувся.

За свою кар'єру Бріггс провів 68 боїв, здобув 60 перемог (53 - нокаутом), зазнав шість поразок, один бій завершився внічию, а ще один бій був визнаний не відбувшимся. Бріггс є рекордсменом за кількістю перемог нокаутом в першому раунді - 38.

Раніше повідомлялося, що Гарвардська школа бізнесу включить книгу Володимира Кличка в навчальну програму.