RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Матч з "Динамо" - останній шанс "Шахтаря": прогноз експертів на українське "класико"

Українські футбольні експерти зробили прогнози на результат матчу 22-го туру чемпіонату України між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо". Дивитися онлайн трансляцію Шахтар - Динамо на "Апострофі".

Журналіст Ігор Циганик висловив думку, що "Динамо" доб'ється перемоги, яка практично гарантує киянам чемпіонський титул.

"Матч, який в принципі може розвернути долю чемпіонату в інший бік. Нічия – "Шахтар" зависає з другим місцем. Перемога "гірників" – "Динамо" зависає на першій сходинці. Перемога киян – динамівці чемпіони. Як на мене, "Динамо" зараз дуже добре виглядає. Кияни можуть спокійно контролювати ситуацію в поєдинку. Я навіть ризикну поставити на перемогу команди Мірчі Луческу", - наводить слова Циганика "Рейтинг букмекерів".

Коментатор Олександр Золотогорський вважає, що "Шахтар" не зможе домогтися перемоги, щоб зберегти шанси на чемпіонство.

"Шахтар" матиме по суті останній шанс, щоби повернутися в чемпіонські перегони. Якщо після очної зустрічі лідерів залишиться відрив хоча б у 7 очок, "Динамо" вже своє не відпустить. Але я б не поспішав ставити на "Шахтар". Не бачу в "гірників" зараз особливої ігрової переваги. Все може докотитися якраз до нічиєї, яка цілком влаштує "Динамо", - цитує Золотогорського "Рейтинг букмекерів".

Колишній футболіст "Шахтаря" Артем Федецький сподівається, що донецький клуб зуміє здобути перемогу, інакше "Динамо" можна буде достроково привітати з чемпіонським титулом.

"Шахтар" - це діючий чемпіон і це більше гра іміджева. "Гірники" все-таки сподіваються на те, що "Динамо" десь може втратити очки. Але важкувато буде "Шахтарю", так як це буде гра визначальна для "Динамо". Якщо "Шахтар" не виграє, то "Динамо" можна буде привітати з чемпіонством. Це буде гра за імідж. Як вихованець "Шахтаря" я віддам перевагу "гірникам". Мені здається, "Шахтар" виграє в один м'яч", - наводить слова Федецького Sport.ua.

Матч "Шахтар" - "Динамо" відбудеться сьогодні, 17 квітня, і розпочнеться о 19:30.

Раніше повідомлялося, що "Шахтар" попрощався з клубною легендою.