RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Провал у фехтуванні і успіхи в тенісі: результати українців на Олімпіаді 26 липня

26 липня відбуваються чергові змагання на Олімпійських іграх в Токіо. У багатьох дисциплінах беруть участь українські спортсмени.

Великі надії українці покладали на фехтувальницю Ольгу Харлан, яка виступала на шаблях. Втім, українка зазнала поразки вже в першому раунді і втратила шанси на медаль.

У синхронних стрибках у воду наймолодший український спортсмен 15-річний Олексій Середа в парі з 19-річним Олегом Сербиним зайняли 6-е місце.

Тенісистки Людмила і Надія Кіченок домоглися перемоги в 1/8 фіналу Олімпійських ігор в парному розряді над італійською парою і вийшли в чвертьфінал.

Перша ракетка України Еліна Світоліна вийшла у 1/8 фіналу Олімпіади, здобувши перемогу над представницею Австралії Айлою Томлянович і вийшла в наступне коло.

Ірина Маловічко не змогла вийти у фінальний турніру зі стендової стрільби. Українці не вистачило всього одного бала, щоб пройти у вирішальну стадію.

Виступаючий за Україну Коу Лей в 1/32 фіналу фінал олімпійського турніру з настільного тенісу програв представнику Єгипту Омару Ассару.

Маргарита Улітіна у бадмінтоні домоглася перемоги над бразилійкою Фабіаною Сілвою. Втім, шанси українки на вихід з групи невеликі.

Плавці Ігор Трояновський і Денис Кесиль зайняли сьомі місця в кваліфікаційних запливах і не зуміли пробитися до фінального етапу.

Шанси на медаль були у важкій атлетиці, але чемпіонка Європи Каміла Конотоп посіла п'яте місце.

У чоловічому командному багатоборстві у спортивній гімнастиці збірна України посіла сьоме місце.