RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Україна розбурхала путінців планами по виробництву нової сучасної зброї

Прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна бурхливо відреагували на звістку про те, що оборонне підприємство "Укрінмаш" веде переговори з близькосхідними партнерами з метою налагодити виробництво протитанкового ракетного комплексу української розробки за аналогією з американською зброєю Javelin.

Про це свідчать коментарі путінців на сайті російського видання Lenta.ru.

"Араби з хохлами брати навік!", "За "Калібром" занудьгували?", "Так, справа хороша. Зброю не створити, можна тільки до АК-74 пригвинтити глушак і сошку, зробивши вигляд, що це нова гвинтівка, зате є залізобетонний спосіб щось вкрасти))))))", "Ииии, і бомбардувальника - аналога В-2))", "Національна ідея - джавеліни. Країна дебілів і покидьків", "У них буде свій Джавелін? З коноплею та вишиванками?", "Працюють" з близькосхідними "партнерами"- означає шукають дурнів, які погодяться щось робити для жебраків безкоштовно!", "Головне - активніше вкрасти всі ті крихти що ще вдається нашкребти в украшці. Це найприємніше))))", - кепкують росіяни в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії з гнівом відреагували на новину про розробку німецьким оборонним концерном Rheinmetall Defence нової танкової гармати для боротьби з сучасної бронетанкової технікою, включаючи російські танки Т-14 на платформі "Армата" і Т-90.