RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Нейрохірург став зіркою мережі, виконавши прохання хворої дитини: подробиці і фото

Канадський хірург на прохання свого пацієнта, восьмирічного хлопчика, провів "операцію" плюшевому ведмежаті, перед тим як оперувати саму дитину.

Про це лікар Деніел Макнілі розповів на своїй сторінці в Twitter.

Восьмирічний Джексон Маккі на шляху до операційної запитав нейрохірурга Макнілі, чи може той заодно допомогти його плюшевому ведмежаті на ім'я Малюк (Little Baby). Той погодився.

Під час "операції" Макнілі надів на ведмедика кисневу маску. Також він діагностував у Малюка розрив пахви і зашив її. Потім ведмежа залишився лежати на лікарняному ліжку поруч з хлопчиком.

Пост лікаря викликав захоплення в мережі. На 4 жовтня 2018 року його ретвітнуло понад 13 тисяч осіб.

Як повідомляє видання "Huffingtonpost", Маккі потрапив до лікарні через гідроцефалію - накопичення спинномозкової рідини - від якої страждає від народження. Він з самого дитинства лікується у Макнілі. На цей раз хлопчикові ремонтували трубку, через яку з мозку відводиться зайва рідина і знижується тиск.

Батьки Джексона подякували хірурга за "все можливе", щоб їх син відчував себе комфортно. Обидва пацієнти, і хлопчик, і ведмежа, успішно перенесли операції і відновлюються в лікарні.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в столиці Казахстану Астані чоловік спіймав 7-річного малюка, який зірвався з балкона 10-поверхового будинку.