RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​Главред відомого видання потрапив у секс-скандал: подробиці

Головний редактор видання "Медуза" Іван Колпаков самоусунувся від посади через звинувачення в його бік у сексуальному домаганні.

Про це пише BBC.

"Деякий час тому стався неприємний інцидент. Івана звинуватили в неналежній поведінці. Іван Колпаков сам попросив мене на час зняти з нього обов'язки головного редактора для того, щоб рада директорів розібрався в ситуації і винесла зважене рішення", - прокоментувала ситуацію засновник і генеральний директор "Медузи" Галина Тимченко.

Сам Колпаков заявив, що попросив скласти повноваження через звинувачення в "неналежній поведінці".

"Я хочу, щоб у цій ситуації розібралися без моєї участі. Інші коментарі будуть можливі тільки після ради директорів", - повідомив він.

Відзначається, що мова йде про один інцидент, що трапився на вечірці після загальної конференції "Медузи" в жовтні 2018 року в Ризі. Тимченко написала в Facebook що людина, яка висунула звинувачення на адресу Колпакова, не працює в "Медузі".

Та, як повідомляє ВВС, мова йде про дружину одного зі співробітників. Співробітник розповів про цей випадок колегам. Він запевняв, що свою поведінку головний редактор нібито супроводжував коментарем про те, що йому за це нічого не буде.

Саме розповідь про наступний коментар і викликав особливе обурення колег.

У свою чергу, Колпаков спробував назвати те, що сталося "поганим жартом".

Як повідомляв "Апостроф", Сенат США проголосував за призначення до Верховного суду запропонованого президентом США Бретта Кавано, якого звинувачували в сексуальних домаганнях.