RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Uber запускає "підводне таксі": опубліковано яскраве відео

Компанія Uber спільно з австралійською туристичною групою Tourism Queensland запустить маршрут підводних подорожей до Великого Бар'єрного рифа.

Про це повідомляється в блозі компанії.

Перше "підводне таксі" отримало назву scUber. Поїздку потрібно забронювати в австралійській версії Uber. Відправитися в підводну подорож можна буде теж тільки з Австралії. Поїздки здійснюватимуться з 27 травня по 18 червня 2019 року.

Поки що у сервісу немає поділу на економ і комфорт і поїздка до Великого Бар'єрного рифу обійдеться в три тисячі доларів. За ці гроші пасажирів заберуть на вертольоті і доставлять на острів Херон, покатають годину на субмарині і доставлять назад.

"У Uber ми віримо, що хороші речі трапляються, коли люди рухаються - не важливо, здійснюючи поїздки з точки А в точку Б в одному місті або роблячи мрії реальністю під час занурення до надзвичайного природного чуда, Великого Бар'єрного рифа", - зазначила регіональний директор Uber в Австралії і Новій Зеландії Сьюзан Андерсон.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", компанія Uber може запустити в Києві послуги з прокату електровелосипедів та електросамокатів, якщо в місті з'являться безпечні маршрути.