RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Чи зможе пробивати російські і китайські бронежилети: з'явилися фото нового зброї для військ США

У США шукають заміну стандартному озброєнню своїх солдатів, карабіну М4 і ручному кулемету М249 SAW, яка повинна бути досить потужною, щоб пробивати новітні російські та китайські бронежилети.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Naked Science".

Сучасне озброєння під патрон 5,56 × 45 міліметрів з новими бронежилетами конкурентів справляється не завжди. У конкурсі Next Generation Squad Weapons (NGSW) пропонуються нові розробки зброї, під калібр 6,8 міліметрів.

Зокрема, корпорація General Dynamics продемонструвала різні варіанти зброї: один з них покликаний змінити M4, а інший, відповідно, ручний кулемет M249 SAW. Обидві версії використовують 6,8-міліметрові патрони з полімерним корпусом: таке рішення покликане знизити їх масу.

Що стосується самого збройового комплексу, то на сьогодні його технічні аспекти не розкриті. Зверху на RM277 інтегрована довга кріпильна планка Picatinny Rail, доповнена бічними слотами M-Lok. Збоку є складаний механічний приціл зі зміщених в бік цілини і мушки.

Нагадаємо, про українські розробки військової техніки і зброї читайте в матеріалі "Апострофа": Виявити і знищити: в Україні створили інтелектуальну зброю.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ