RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Стала першою леді "західного" зразка: цікаві деталі про дружину Кім Чен Ина і його дітей

В контексті чуток про можливу передчасну смерть лідера КНДР Кім Чен Ина, піднявся інтерес до його близького оточення і сім'ї.

Кім Чен Ин одружився в 2009 році на колишній співачці Лі Сіль Чжу. Вона родом з дуже поважної родини. Так, її батько - професор, а мати - лікар-гінеколог.

Варто відзначити, що дружина Кім Чен Ина не обділена талантами і навчалася вокалу в Китаї. У 2005 році вона побувала в Південній Кореї в складі групи підтримки північнокорейської делегації під час Чемпіонату Азії з легкої атлетики в Інчхоні.

Вперше про неї в контексті подружжя заговорили 25 серпня 2012 року, при тому, що разом подружжя помітили кількома тижнями раніше.

Цікаво, що минуле першої леді постаралися одразу ж знищити і навіть вилучили з продажу всі CD-диски з її записами.

Після одруження Кім Чен Ин, завдяки своїй дружині, ввів якісь вольності у вимогах до зовнішнього вигляду жінок Північної Кореї, чого не було раніше.

За прикладом Лі Сіль Чжу їм дозволили носити брючні костюми і джинси, чорні колготки, туфлі на платформі і каблуках. Було скасовано заборону на їзду жінок на велосипеді. Кажуть, що Кім Чен Ин хоче бути схожим на президента США Джона Кеннеді, а свою дружину бачить в ролі гламурної Джекі Кеннеді, яка славилася на весь світ своїм стилем, елегантністю і бездоганними манерами.

Чи стала першою в історії КНДР справжньою "першої леді" західного зразка - яка відкрито з'являлася на офіційних заходах з чоловіком, супроводжувала його в поїздках за кордон.

Японський кухар, який у свій час працював в Північній Кореї, назвав її "чарівною жінкою з дивно ніжним голосом". Перед тим, як він повернувся до Японії, вона подарувала йому сумочку від Dior.

За даними розвідки Південної Кореї свого первістка Лі Сіль Чжу народила в кінці 2010 або початку 2011-го року. Ім'я хлопчика невідомо.

Друга дитина, дівчинка, з'явився на світ в кінці 2012 року або на початку 2013-го року. Її назвали Кім Чжу Е. Третя дитина в сім'ї лідера народилася в лютому 2017 року. До сих пір невідомі не тільки ім'я, але навіть стать дитини.

Кім Чен Ин ніколи не говорив про своїх родичів публічно. Наприклад, держсекретар США Майк Помпео розповів, що під час саміту в Сінгапурі в квітні 2018 року лідер КНДР обмовився тільки, що не хоче, щоб його діти "все життя несли на своїх спинах вантаж ядерної зброї".

Що стосується дитинства самого Кім Чен Ина, то він з дитинства звик жити в неймовірній розкоші. Його батьки Кім Чен Ір і колишня балерина Ко Ен Хі вселили йому, що він - напівбог. Відомо, що в школі він поводився грубо з іншими учнями, не соромлячись бити їх і плювати їм в обличчя. А діти і вчителі були занадто налякані, щоб скаржитися на "наслідного принца".

У його ігрових кімнатах "іграшок було більше, ніж в будь-якому європейському магазині". У нього були особисті слуги, що працювали при ньому цілодобово. В саду будинку для його розваги в клітинах містилися звірі - мавпи, ведмеді. Він часто носив зшиту на замовлення мініатюрну військову форму. У Кім Чен Іра були старші діти, проте диктатор вирішив передати владу саме Кім Чен Ину, так як вважав його характер найбільш підходящим для жорсткого управління державою.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в ЗМІ вже почала поширюватися інформація про можливого наступника Кім Чен Ина - його молодшу сестру Кім Йо Чжон.