RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Путін прилетів у Китай, де зустрінеться з Сі Цзіньпіном: що відомо про візит диктатора, відео

У вівторок, 17 жовтня, президент РФ Володимир Путін прибув до Пекіна для участі у форумі "Один пояс, один шлях". У диктатора запланована офіційна зустріч із лідером КНР Сі Цзіньпіном.

Про це повідомляє низка російських Telegram-каналів.

Читайте також: Удар в спину Путіну: Китай заблокував постачання дронів до Росії

У столиці Піднебесної кремлівський диктатор пробуде з 17 по 18 жовтня. Сьогодні глава Кремля Володимир Путін візьме участь у офіційній зустрічі з лідером Китаю Сі Цзіньпіном та його дружиною Пен Ліюань.

У Путіна також заплановані переговори з президентом В'єтнаму У Ван Тхіонгом, прем'єр-міністром Таїланду Сеттхою Тхавісіном, президентом Монголії Ухнаагійном Хурелсухомом, прем'єр-міністром Пакистану Анваар-уль-Хаком Какаром та Лаоської Народно-Демократичної республіки.

Варто додати, що, не рахуючи поїздок на окуповані території України, це лише друга поїздка Путіна за межі Росії з моменту видачі Міжнародним судом у Гаазі ордера на його арешт. На початку жовтня Путін відвідав саміт СНД у Бішкеку.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що глава Кремля Володимир Путін змінив риторику щодо настання окупантів на Авдіївку. Після катастрофічних втрат окупанти "зменшують очікування" свого суспільства від штурму міста.

  • Вас також може зацікавити:

У відносинах Росії з Ізраїлем поставлена жирна "крапка": що відомо

Ще одна країна ратифікувала Римський статут: Кремль отримав новий удар

Путін за гроші: скільки платить диктатор, щоб з ним побачилися інші президенти