RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В Бразилії жінка привезла в банк труп свого дядька, щоб отримати кредит. Фото і відео

У бразильському Ріо-де-Жанейро жінка привезла мертве тіло свого дядька до банку, щоб отримати кредит і намагалася розписатись його рукою.

Про це пише DailyMail.

Читайте також: Війна забирає найкращих: загинув відомий активіст і волонтер Павло Петриченко

"За словами чиновників, 68-річний чоловік, труп якого привезла до банку його племінниця, яка намагалася отримати кредит, страждав від недоїдання і, можливо, був отруєний. Розтин показав, що смерть Паулу Браги була викликана "бронхоаспірацією та серцевою недостатністю", - йдеться у повідомленні. у повідомленні.

Поліція Ріо-де-Жанейро заарештувала 42-річну Еріку де Соуза у вівторок після того, як вона прийшла до банку з трупом Браги у спробі взяти кредит на 17 000 реалів (3250 доларів США) та спробувала змусити його розписатися. На відео, записаному співробітниками банку, видно, як де Соуза тримає ручку і рухає рукою Браги, щоб підписати документ через кілька секунд після того, як той нахилив голову.

Банкіри були стурбовані поведінкою жінки та викликали поліцію, яка заарештувала її на місці. Парамедики провели серцево-легеневу реанімацію Браге і виявили, що він уже мертвий, а потім виявили сліди трупа за його головою, які вказували на те, що він був мертвий протягом двох годин. Де Соуза розповіла слідчим, що Брагу виписали з центру невідкладної допомоги у понеділок, і сказала їй, що йому потрібен кредит на покупку нового телевізора та покриття витрат на ремонт у його будинку.

Водій мототаксі був допитаний поліцією в середу і сказав, що Брага живий, коли де Соуза зателефонував йому близько 12:20, щоб допомогти їй витягнути його з дому.

"Коли я увійшов до будинку, Пауло лежав у ліжку. З Ерікою я взяв Пауло під руки і посадив його в машину. Я побачив, що він все ще дихає і в його руках є сила", - сказав він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в боях за Україну загинув мер Лебедина Олександр Бакликов.

  • Вас також може зацікавити:

Віддали життя за Україну: хто з відомих акторів загинув на фронті за час повномасштабної війни

У боях під Бахмутом загинув відомий активіст та журналіст

У Києві на прощання з легендарним командиром "Да Вінчі" прийшли тисячі людей: фото та відео