RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Світ

Новини

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Великі донори заморозили внески для Байдена

Великі донори повідомили комітету політичних дій Future Forward, який підтримує Джо Байдена, про зупинення внесків на суму близько 90 мільйонів доларів, якщо чинний президент США залишиться у передвиборчих перегонах.

Про це повідомили в виданні The New York Times зсилаючись на два джерела.

Як стверджують джерела NYT, заморожені внески включають "численні восьмизначні зобов'язання". Імена донорів, які вирішили відкликати обіцяні чеки, не називаються. У самому Future Forward відмовилися коментувати цю ситуацію.

Один з консультантів комітету сказав, що очікує на повернення фінансування від донорів, як тільки "поточна невизначеність" буде вирішена.

Ще одне джерело, близьке до Future Forward, сказало, що комітет не хоче ухвалювати важливі стратегічні рішення доти, доки не стане ясно, хто очолюватиме передвиборчу гонку.

NYT зазначає, що Future Forward була призначена передвиборчим штабом Байдена провідним комітетом підтримки на ранніх етапах президентської кампанії й вже оголосила про резервування 250 мільйонів доларів на телевізійну та цифрову рекламу. Запуск рекламної кампанії заплановано на серпень після з'їзду Демократичної партії, де затвердять кандидата, який буде брати участь в виборах у президенти США.