RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Навколо відомого голлівудського актора розгорається сексуальний скандал

Відомого голлівудського актора, який прославився в кінобойовиках Стівена Сігала звинуватили в сексуальних домаганнях відразу три жінки.

Про це повідомляє Daily Mail.

Проти актора свої звинувачення сказали дві журналістки - Ліза Герреро і Дженні МакКарси. За їх словами, актор запрошував їх на інтерв'ю в свій готельний номер, при цьому був одягнений тільки в один халат, який періодично розчиняються і оголював геніталії актора. Пізніше зі схожими звинуваченнями виступила і актриса Рей Дон Чонг.

Сам актор, коментуючи звинувачення, не сильно стримувався в словах, місцями переходячи на нецензурні слова.

"Ви сідайте поговорити з милою дівчиною про свій останній фільм, думаючи, що їй подобається ваша творчість. І чуєте якісь чортові брудні питання про свої стосунки з колишньою дружиною або" з ким би ви хотіли переспати? "Якщо їм так цікава ця сторона життя, йшли б в порнографію, а не в журналістику. а всі ці звинувачення - брехня і нісенітниця", - заявив зірка бойовиків.

Як повідомляв "Апостроф", слідом за низкою російських знаменитостей заборону на в'їзд в Україну отримав голлівудський актор Стівен Сігал, який є другом президента РФ Володимира Путіна.