WP дізналося, як Трамп намагався привернути увагу Путіна за кілька років до обрання президентом

Дональд Трамп настільки намагався привернути увагу президента РФ Володимира Путіна під час проведення конкурсу "Міс Всесвіт" у 2013 році в Москві, що надіслав йому листа, запросивши на цей конкурс.

Про це пише видання The Washington Post з посиланням на кілька джерел.

Нагадаємо, конкурс "Міс Всесвіт" 1996 по 2015 рік належав Дональду Трампу.

В кінці свого листа Трап додав постскриптум, що очікує зустрічі з "прекрасними" жінками під час його поїздки.

Люди, які знайомі з текстом цього листа, кажуть, що воно показує, наскільки Дональд Трамп був зацікавлений у залученні особистого уваги російського президента. Видання зазначає, що Трамп написав цей лист в той момент, коли прагнув розширити свій бізнес на Росію.

Цей лист стало першим задокументованим контактом Трампа з Путіним. Проте залишається невідомим, чи було доставлено лист російському президентові і давали Путін на нього відповідь.

Спецпрокурор США з розслідування втручання РФ в американські вибори Роберт Мюллер, як кажуть знайомі з ходом справи джерела, допитував свідків з приводу спроби Трампа привернути увагу Путіна в 2013 році під час конкурсу "Міс Всесвіт".

Як повідомляв "Апостроф", за тиждень до інавгурації Дональда Трампа його людина провела зустріч з людиною з оточення Володимира Путіна на Сейшельських островах.