RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Обдурений чоловік в США отримає 9 мільйонів доларів за зраду своєї дружини

В американському штаті Північна Кароліна суддя розпорядився виплатити обманутому чоловіку 8,8 мільйона доларів, причому гроші повинен заплатити коханець невірної дружини.

Про це повідомляють "Факти".

Позов до суду подала жертва подружньої невірності. Кіт Кінг, власник фірми, яка організовує шоу з велосипедними трюками, стверджує, що інтрижка дружини завдала йому серйозний матеріальний і моральний збиток.

За версією Кінга, він дуже любить Даніеллу. Вони одружилися в 2010 році. Незабаром у них народилася дочка. Кіту здавалося, що у нього ідеальний шлюб. Однак два роки тому дружина заявила, що більше не може з ним жити. Він запропонував не розлучатися з надією, що все налагодиться. Але погодився якийсь час пожити окремо.

Навесні 2017 року Кінг став підозрювати, що у Даніелли хтось з'явився. Йому вдалося заглянути в її смартфон. Він побачив, що дружина часто розмовляє з одним з його підлеглих. Це був Франциско Уйзар III.

Кінг поговорив з чоловіком. Він попросив залишити Даніеллу в спокої. Однак розмова не допомогла.

Кіт був змушений звільнити Франциско, хоча той був цінним працівником. Кінг зазнав значних збитків. Крім того, він переніс посттравматичний стресовий розлад.

Даніелла заявила на суді, що Франциско не можна звинувачувати за зруйнований шлюб. Вона підкреслила, що її сексуальні відносини з новим чоловіком почалися вже після того, як вона пішла від чоловіка. Крім того, розрив з Кінгом стався за її особистою ініціативою.

Суддя все ж прийняв сторону обманутого чоловіка. Він зобов'язав Франциско Уйзара III виплатити Кіту Кінгу 2,2 мільйона доларів в якості компенсації за завдану моральну і матеріальну шкоду, а також 6,6 мільйона доларів в якості штрафу.

Адвокат Уйзара повідомив, що його клієнт має намір подати апеляцію проти рішення суду.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", старший син президента США Дональд Трамп-молодший, про розлучення якого повідомлялося раніше, зраджував дружині зі співачкою Обрі О'Дей.