RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Спалили живцем: в Мексиці жорстко покарали підозрюваних в крадіжці дітей

У мексиканському штаті Пуебла, жителі селища Сан-Вісенте Бокерон заживо спалили двох чоловіків, яких запідозрили у викраденні дітей.

Про це повідомляє Daily Mail.

Обидва чоловіки, як повідомила пізніше поліція, виявилися невинні.

Спочатку місцеві жителі перехопили машину, в якій двоє чоловіків їздили по селищу, щоб купити деякі матеріали. Вони також розпивали алкогольні напої біля школи, що викликало підозри у жителів села, які доставили їх в поліцію.

Але коли чоловіки перебували у поліцейцькому відділку, біля нього незабаром знову зібрався величезний натовп місцевих жителів. Вони виламали двері до відділку, витягли підозрюваних чоловіків з камери і зв'язали їх.

Потім їх облили бензином і підпалили разом з автівкою, в якій вони були знайдені раніше. Процес розправи деякі учасники самосуду знімали на камери в мобільних телефонах. Поліцейським не вдалося захистити заарештованих.

Увага, відео 18+.

Фото загиблих в камері.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в минулому році в Мексиці стався резонасний випадок, коли близько сотні чоловік мало не лінчували російського блогера Олексія Макєєва за його образливі публікації про мексиканців в соціальній мережі YouTube.