З'явилося відео ліквідації стрілка, який влаштував другу за день криваву бійню у США

У мережі з'явилося відео стрілянини та ліквідації ліворадикального терориста, який вбив 9 осіб і поранив ще 26 у Дейтоні, Огайо, США, після чого намагався сховатися від поліцейських, але був убитий біля одного з місцевих барів.

Відео було опубліковано низкою американських ЗМІ.

У пресі зазначають, що жертвами терориста стали люди різних рас, національностей і віросповідання.

Відео записано камерою спостереження на одній із закусочних міста. На ньому чітко видно стрілянину, потім людей, які намагаються сховатися в паніці, групу поліцейських, які стріляють по кому-то за кадром. Потім в об'єктив потрапляє велика юрба людей, які евакуюються з місця події і сам злочинець, він кого-то переслідує з рушницею, але потім падає. У цей момент в нього очевидно потрапили.

"Момент ліквідації ліворадикального терориста поліцією в місті Дейтон, штат Огайо. 24-річний Коннор Беттс вбив 9 осіб і поранив 26. Він вів безладний вогонь по білим і чорним перехожим", - пишуть в ЗМІ.

Як повідомляв "Апостроф", раніше поліція назвала ім'я стрільця, який відкрив вогонь в барі в місті Дейтон, ним виявився 24-річний Коннор Беттс. Він вивчав психологію і працював на автозаправці, а також в мережі ресторанів швидкого харчування. В момент теракту він вбив рідну сестру та її приятеля.