RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Серед жертв є дитина: нові фото, відео і деталі тарану позашляховиком людей в Німеччині

В жахливій ДТП, яка сталася на центральній вулиці німецького міста Трір у вівторок, 1 грудня, за оновленою інформацією, загинуло 4 пішоходів, серед жертв є дитина.

Про це повідомляє німецький сайт Volksfreund із посиланням на місцеве телебачення.

У міській поліції поки не уточнюють кількість жертв, проте загибель дитини під час цього інциденту підтверджують.

У повідомленні місцевих ЗМІ говориться, що серед постраждалих в аварії багато хто перебуває у важкому стані, тому кількість загиблих ще може змінитися.

Після ДТП всі магазини в пішохідній зоні Тріра було закрито, центр міста здається страшно порожнім. Стоять тільки невеликі групи людей, які обговорюють те, що сталося.

Екстрені служби створили приймальний центр в театрі "Трір", де записують контакти родичів загиблих або людей, які отримали травми. Тут присутні поліцейські, рятувальники і священики.

Вулиця, на якій сталася ДТП, розташована в центрі міста, зазвичай на ній влаштовують різдвяні ярмарки. Цього року святкові заходи було скасовано через карантин, проте вулиця в момент аварії була досить багатолюдною.


Нагадаємо, що водієм Range Rover, яка вчинила наїзд, виявився 51-річний німець, виходець з району Трір-Саарбург. Мотиви його вчинку поки залишаються невідомими.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Харкові сталася жахлива аварія, в якій загинула жінка. Вона потрапила під колеса вантажівки, тіло жінки буквально розірвало.