RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В Гамбурзі закрили аеропорт через літак з Тегерану: що відомо

У понеділок, 9 жовтня, в німецькому Гамбурзі екстрено зупинили роботу міжнародного аеропорта. Причиною цього стало побоювання щодо можливого нападу на літак, який прибув вранці в Гамбург з Тегерана.

Про це повідомила адміністрація аеропорту.

Читайте також: Ізраїль звільнив усі захоплені терористами міста, удари по Газі тривають, відео

Як повідомляють, з 12:40 в аеропорту не було ні зльотів, ні посадок. Адміністрації оприлюднила попередження про можливу затримку рейсів.

"У зв'язку із заходами федеральної поліції зліт і посадка протягом короткого часу неможливі. Можливі затримки рейсів. Будь ласка, стежте за статусом вашого рейсу", - звернулися в авіакомпанії до пасажирів.

Справжньою причиною інциденту, як повідомляють, може бути електронний лист німецькій поліції із погрозами атакувати літак Тегеран-Гамбург. Через військове загострення на Близькому Сході та бойові дії на території Ізраїля та сектора Гази до цієї загрози могли поставитися дуже серйозно.

Що відомо про борт з Тегерана

Літак приземлився у Гамбурзі близько 12:20 і зараз перебуває в особливій зоні. 198 пасажирів та 16 членів екіпажу вже залишили літак і зараз проходять перевірку безпеки в окремій зоні. Літак і багаж будуть обшукані.

Раніше ми писали про те, що спецслужби РФ хочуть використати напад терористів ХАМАСу на Ізраїль для масштабної провокації проти України. В ГУР попередили, що Росія передала ХАМАСу затрофеєну в Україні зброю.

  • Вас може зацікавити:

"Ніби у фільмі жахів": очевидці розповіли про напад ХАМАСу під час фестивалю в Ізраїлі

За активної участі союзника Росії: як ХАМАС готували напад на Ізраїль

Жодного рішення: Радбез ООН провів безрезультатне засідання по Ізраїлю