RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Вулиця Новодворської в Україні викликала обурення в Росії

Прийняте владою Луцька рішення щодо перейменування в місті вулиці на честь російської опозиціонерки та правозахисниці Валерії Новодворської викликало обурення у низки росіян.

Люди висловлюють свою думку в коментарях до цієї новини на пропагандистському ресурсі "Лента.ру".

"Пам'ятник не забудьте поставити", "Відмінний вибір. Божевільна Новодворська, гопниця Хавченко, педофіл Буковський, кошкодави, зрадники, вбивці журналістів та інша мерзота всіх сортів", "Гнидки і вулиці імені гнидок", "Чьо прям так і назвали: "вулиця Жірной Корови"?", "Хохлологика. Все одно що у себе на с*аці ножем вирізати "кацапи козли", "На цій вулиці психлікарня знаходиться у якій її лікували від шизофренії", "Ну вже ця матершинниця заслужила вулицю. Смішно", "Пам'ятник би їй поставили, чи що. Навпроти пам'ятника Мазепі. Гармоніювало б", "- Ти де вчора спав? - Та у подруги... на Новодворській...", "Ну, припустимо, не померла, а здохла стара тварина", "Вулиця імені Святої діви Валерії", "Новодворська по-справжньому хвора була", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", засновниця партії "Демократичний союз Росії" Валерія Новодворська померла 12 червня 2014 року в Москві у віці 64 років. Вона була госпіталізована в одну з московських лікарень, але врятувати її не вдалося.