RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Путінців потішила заява Туреччини щодо авіабази для Росії

Прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна зі сміхом відреагували на заяву голови МЗС Туреччини Мевлют Чавушоглу, який сказав, що Анкара готова співпрацювати з Росією у боротьбі з терористичним угрупуванням "Ісламська держава" (ІДІЛ), але не дасть дозвіл на використання для цього своєї бази "Інджирлік".

Про це повідомляє російське пропагандистське інформаційне агентство "РИА Новости".

"Я не мав це на увазі (дозвіл на використання Росією авіабази). Ми готові до будь-якого співробітництва в боротьбі з ІДІЛ, як приклад, я навів "Інджирлік". Ми будемо співпрацювати з Росією, але відкриття "Інджирліка" неможливе", — пояснив Чавушоглу журналістам.

"Прийшов окрик з-за океану", - написав у коментарях до новини користувач з ніком Євген Баймиев.

"Через такі суперечливі новини, які сіють невизначеність, а по суті, є звичайними спекуляціями, заснованими на чутках, виникають політ. і економічні кризи, що спричинюють не тільки крах бірж, а й ослаблення держав. Я б їх поширення просто заборонив. Не перевірено - отже, просто чутка", - обурюється Р Кириllов.

"Турки, як примхлива дівчина... дам - не дам... а тут Росія - чоловік одружений, і йому не треба...", - пише Ганна Красікова.

Як повідомляв "Апостроф", прес-секретар турецького президента Ібрагім Калин заявив, що Туреччина готова розглянути питання про компенсації родичам загиблого Олега Пєшкова — пілота збитого російського Су-24, наполохавши цим росіян.