RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Одіозний спікер МЗС РФ розбурхала росіян заявою щодо візового режиму з Україною

Спікер російського Міністерства закордонних справ Марія Захарова заявила про те, що введення візового режиму між Україною і Росією відобразиться в першу чергу на гастербайтерах з України, які їздять в РФ.

Про це Захарова написала у своєму Facebook.

Зазначимо, що таку заяву спікер МЗС РФ зробила у відповідь на слова міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, який допустив введення візового режиму між Україною і Росією.

"У мене просте питання. Якщо вдарить по них, то чому хвилюємося "ми" (в особі важливого представника МЗС РФ)? Так любимо Україну???", "Те, що Клімкін заявляє, нам не по-барабану хіба?", "Ця псевдодержава там щось ще балакає? Та це той же ІГІЛ!", "Захопився Клімкін печеньками. Отримує мабуть свіжі дипканалами. От голова і їде", "Росія повинна першої ввести візовий режим. Нехай варяться в своєму болоті", "А нам не погано було б проводити на кордоні експрес тест на предмет контакту з наркотою, порохом і вибухівкою ! Хто не пройшов - в чорний список", - пишуть росіяни в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв зробив гучну заяву з приводу можливого розриву дипломатичних відносин з Україною.