RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Відомий український музикант виступив проти війни за Крим

Учасник відомої української групи "Брати Гадюкіни" Ігор Мельничук вважає, що Україна не зможе повернути окупований Росією Крим з допомогою збройного конфлікту.

Про це він сказав в інтерв'ю "Апострофу".

Музикант при цьому згадав слова кандидата в президенти США Дональда Трампа про те, що Крим повернеться в Україну тільки після Третьої світової війни.

"Я б не хотів цього. Я багато думав про цю ситуацію, але я не знаю механізму, як його повернути. У будь-якому разі, за нинішньої російської влади. Вона в житті його не віддасть", - сказав він.

На думку Мельничука, немає ніякої гарантії, що замість Путіна в Росії не прийде до влади "ще більший якийсь чувак у фуражці там, ястреб війни".

"Якби демократ був якийсь, навіть той же Медведєв, він не поліз би в Крим. Думаю, все залежить від російської влади. Зброєю його не забрати, у них ядерна зброя є, куди вже нам...", - сказав музикант.

Як повідомляв "Апостроф", за словами російського політолога й історика Валерія Солов'я, частина російського керівництва побоюється, що Україна спробує військовим шляхом відбити Крим.