RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У мережі хвиля насмішок над божевільною сукнею з Путіним: опубліковані фото і відео

У мережі опублікували фотографії дівчини в сукні, на якому зображений президент РФ Володимир Путін в кімоно в оточенні ангелів, троянд і хмар.

Знімками поділилася на своїй сторінці у Facebook блогер Катерина Золотарьова.

"Вчора, на честь дня народження царя всія Рассєі, в Москвабаді пройшов форум "Духовна місія Володимира Путіна. Геополітичні виклики сучасності". Як зазвичай у вигляді церковно-ідолопоклончєского трешняка. Кругом ікони, навіть на тлі банера форуму))

На форум з'їхалося багато гостей, в тому числі відомі політики, чиновники, артисти, футболісти, діячі культури та ін. Але зіркою вечора по праву стало це плаття, подароване послом Бахрейну. На ньому спереду зображений батюшка-пуйло, а ззаду Кремль)) Пізніше викладу відеоогляд сукні, а поки що насолоджуйтесь дном у фотографіях", - написала блогер.

"Духовні виклики сучасності: переплюнути за ступенем о*уєнія близькосхідні тиранії. Попереду нацпроект зі Сколково - церква святого Путіна, побудована з плову і біляшів", - зазначив у соцмережі журналіст Олександр Нойнец.

Як повідомляв "Апостроф", фото сукні вперше з'явилися в мережі ще в серпні цього року. Сукня демонструвалося на форумі арабської культури, який проходив у Москві. Дизайнер з ОАЕ Мони аль-Мансурі, яка створила сукню, розповіла тоді, що представлене плаття несе в собі послання, що араби на боці Росії і росіян.