RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Головній пропагандистці Путіна напророкували повернення торговкою на ринок

У зв'язку з блокуванням Великою Британією всіх банківських рахунків російського пропагандистського телеканалу RT його головному редактору Маргариті Симоньян напророкували, що вона буде працювати торговкою на ринку.

Про це написали в Twitter Мид Роисси.

"Маргарита Симоньян нарешті зрозуміла, що тепер неминуче повернення в Анапу, торгувати на ринку чурчхелою", — пишуть у цьому Twitter.

"Симонян, на жаль, базарна баба. І місце їй — на базарі, а не в ЗМІ", — додали в цьому Twitter.

"Ну є ж ще Comedy club і Comedy woman", "Свободу слова і RT нічого не пов'язує", "Кумедно, що "свобода слова" для неї — це говорити свідому брехню і щоб тобі за це нічого не було", "Симонян дурочку включила. Свобода слова не поширюється на наклеп, пропаганду війни, насильства тощо", "Бобри аплодують, аплодують. Все, закінчили аплодувати", "Усі бобри вже "зварилися". Одна "бобриха" бігає — "з витріщеними очима", "Вона з Адлера", "Тепер їй головне ліфт стороною обходити навіть в Адлері", "Бобриха Симоньян лавірує між "котлами з супом". Поки що — з супом", "Ага, або сяде навпроти чоловіка на НТВ, і будуть над тупими жартами хихикати", — коментують інші користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у зв'язку з блокуванням Великою Британією банківських рахунків телеканалу RT у мережі пожартували про те, що тепер британський журналіст Грем Філліпс залишиться без зарплати.