RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

21 травня

Всі новини

У Росії з сумнівом відреагували на смерть тюремника Тимошенко

У Росії засумнівалися в тому, що смерть Івана Первушкіна, який очолював Качанівську виправну колонію №54 в Харкові, коли там перебувала екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, була самогубством.

Новину про смерть Первушкіна активно обговорюють користувачі російських інформаційних ресурсів.

"Розбита голова, поламані руки-ноги, п'ятнадцять пострілів в голову — "самогубство"!", "Розправа нинішньої фашистської української влади з неугодними", "Ну звичайно ж, самозастрелился, не зміг пережити докори сумління за поламану долю Юлії. І на Куликовому Полі самопідпалилися, і Бузина самоспоткнувся на кулю, і Моторола самовзiрвався. Загнувся український народ під ярмом протоукрiв і заокеанських володарів, які прославляють нацизм та "винятковість" американських стерв'ятників", "Як все це нагадує наші 90-ті! Тільки не всі чули, як зараз", "Тимошенко негайно в прем'єр-міністри України!" "Аналогічний випадок стався з Сашко Білим. Той теж застрелився, тільки в серце зі спини двома пострілами", — коментують новину прихильники політики президента РФ Володимира Путіна на пропагандистському ресурсі "РИА Новости".

"З цією новиною, про знищення в Україні одного з проводирів в колонії", необхідно ознайомити під розписку всіх "головних над російськими зонами". Вертухайсько-чекістська "школа" була одна і в "няньці", і в Росії. І в якості "випускників" видавала садистів і беззаконня. Тож розправа над холуєм Януковича може стати "репетицією" "зачистки простору" від усіх "перших учнів" "Можливо, що це один з рідкісних випадків, коли вертухая замучила совість і він вчинив як порядна людина. Про офіцерську честь розмови бути не може — серед вертухаїв і ментів офіцерів немає, а є начальники і підлеглі зі знаками відмінностей на погонах", "Ну застрелився якийсь мужик, ну працював начальником колонії, питається, для чого приплели сюди Тимошенко? А якщо б на себе наклав руки начальник "Матроської тиші", що, стали б перераховувати всіх відомих в'язнів, починаючи з 1870 років? Ну сиділи в "Тиші" Ходорковський, Магнітський, Язов, Янаєв, Варенников, Баркашов, кгбіст Крючков, Лук'янов, Мавроді, Полонський, артисти Петренко і Юматов, так що, після повішення або самострілу головного вертухая потрібно буде перераховувати всі його "досягнення", кого утримував у катівнях?" — коментують смерть Первушкіна росіяни на сайті "Ехо Москви".

Як повідомляв "Апостроф", лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що не знає, з яких причин Первушкiн вчинив самогубство.