RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

При Путіні СРСР би не розпався: мережі потішила нова заява "голови" Криму

Так званий "голова" анексованого РФ Криму Сергій Аксьонов заявив, що його слова про повернення монархії в Росії неправильно зрозуміли, додавши, що Путін повинен бути довічним президентом.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Росія-24".

Аксьонов пояснив, що, проводив аналогії і виступав не проти зміни конституційного ладу в країні, а за наділення Путіна довічними повноваженнями.

"До прикладу, якщо б наш президент Володимир Володимирович Путін при Радянському Союзі керував процесом, я впевнений, що Союз не розпався би. Або якби в царській Росії на той момент була людина такого характеру — розумна, рішуча, то могли б відбутися позитивні речі", - сказав він.

"Чому в 2017 році не соромно говорити таку нісенітницю. Вони ж чудово знають історію довічного правителя Миколая. Держава з незмінюваною владою вразлива, правитель все одно змінюється, тільки при цьому руйнується система. Нафіга ті ж граблі знову", "Тому що країна одноразова. Як презерватив. Кожен володар хоче покористуватися і викинути, а що буде після нього вже не важливо", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", Сергій Аксьонов вважає, що продав Аляску США саме імператор Микола ІІ.