RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Російські козаки влаштували бійку через Україну: опубліковано відео

У передвиборчому штабі російського політика Олексія Навального в Краснодарі відбулася бійка між людьми в козацькій формі і "козаком" Євгеном Панчуком, якого підтримали члени штабу.

Панчук, який приєднався до команди Навального став відомим після публікації відеоролика, в якому він критикує російську владу. Крім того, Панчук заявляв, що брав участь у війні на Донбасі на боці бойовиків і російських найманців.

Незадоволені поведінкою Панчука, який називаж себе "казаком", його краснодарські колеги влаштували йому допит на тему участі в бойових діях в Луганській області, в результаті якого Панчук визнав, що не воював, а тільки возив гуманітарну допомогу бойовикам "ЛНР".

Після цього люди в козачої формі обсипали Панчука борошном, після чого почалася бійка.

"Банда влаштувала в приміщенні погром, пошкодила техніку, побила Євгена Панчука, зіпсувала одяг координатора штабу Мирослава Валькович. Волонтери захищали учасників конференції. Зав'язалася бійка. Після нападу провокатори вибігли зі штабу і зникли", - йдеться у повідомленні штабу Навального.

Нагадаємо, раніше у соцмережах висміяли візит літніх прихильниць президента РФ Володимира Путіна в краснодарський штабу російського політика Олексія Навального.