RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Кінець вже видно: екс-віце-прем'єр РФ назвав терміни вимирання росіян

Нові американські санкції прискорять неминуче падіння, а, можливо, і зникнення Росії з політичної карти світу.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook колишній віце-прем'єр-міністр РФ Альфред Кох, коментуючи, результати дослідження Американського інституту підприємництва про демографічну ситуацію в Росії.

"Тобто курс на повільне фінансове і технологічне удушення Росії за допомогою санкцій, який взяли американці, тільки прискорить той процес, який вже практично неминуче веде до загибелі країни в силу жорсткого демографічного тренда?І кінець видно на горизонті не далі двадцяти років... А швидше за все - і того менше ", - написав Кох.

Він зазначив, що раніше над загадковим визначенням Росії, яке їй дав Чехов в своїх "записниках": "Росія - це велика рівнина, якою ходить лихий чоловік".

"А ось, схоже, і відповідь на цю загадку є. Ось у що перетворитися Росія найближчим часом. Ще ми, цілком можливо, це побачимо..." - підсумував ек-віце-прем'єр.

Цікаво, що книга професора Американського інституту підприємництва Ніколаса Еберштадта "Демографічна криза Росії в мирний час" вийшла ще в 2010 році - до російсько-української війни і введення масштабних санкцій проти РФ.

Нагадаємо, раніше Альфред Кох розбурхав користувачів мережі своєю розповіддю про відвідини Личаківського цвинтаря у Львові.