RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Головне - не потрапити під уламки: український режисер дав прогноз щодо швидкого краху РФ

Український режисер, актор і телеведучий, заслужений артист Автономної Республіки Крим Ахтем Сеітаблаєв вважає, що крах Росії може відбутися через рік-два. У той же час Україні потрібно буде постаратися не потрапити під уламки імперії.

Таку думку він висловив в інтерв'ю "Апострофу.Лайм".

"З одного боку, рік-два в житті людини значать дуже багато, а з історичної точки зору – це крапля в морі", - каже Сеітаблаєв.

При цьому він нагадує, що ще півроку тому ніхто не думав про масове закриття американських візових центрів у Росії і про те, що Дональд Трамп посилить антиросійські санкції.

"Напевно, ще два-три роки тому не настав час, але зараз з посиленням армії України, з посиленням її економічної могутності в купі з жорсткими санкціями [проти РФ], я думаю, все до того прийде, що за рік-два буде настільки жорсткою ситуація з Росією, що нам треба бути готовим до того, щоб – це ніби падає величезна будівля – не потрапити під її уламки. Це не те, про що я мрію, просто жити з таким сусідом, який із століття в століття продовжує одне і те ж...", - говорить режисер.

Також він зазначає, що Росії непогано було б навести лад у своїй країні, а не втручатися у справи України, яка сама розбереться, як їй жити.

Детальніше читайте в матеріалі на "Апострофі": "Сподіваюся, петля на шиї у Путіна затягнеться як можна швидше – український режисер".