Це сумно: з'явилася гучна заява про стан здоров'я Путіна

Недавнє звернення російського президента Володимира Путіна до Федеральних зборів свідчить про те, що він за станом здоров'я може залишити свій пост.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський.

"Адже з яким ентузіазмом розповідав Путін про ці нові іграшки. Видно було, що він не вигадує. Ось перша частина його промови була дуже нудною – він бубонів, а аудиторія зустрічала його з нудьгою. Все, що він говорив про покращення життя – він розумів, що бреше, і аудиторія це розуміла. А в другій частині Путін розповідав про ракету з величезним ентузіазмом. А як загорілася аудиторія, як світилися в них обличчя, як вони підскакували в овації", - говорить Піонтковський.

Політолог також нагадує про конфуз, який трапився з російським президентом під час зйомок документального фільму. Тоді Путін показав режисерові кадри з комп'ютерної гри і видав їх за удар російських військових по терористах в Сирії. При цьому Піонтковський зазначає, що в іншій країні після такого президент пішов би у відставку.

"Це важкий стан в російському суспільстві. Путін дійсно знаходиться вже в такій стадії ментального розкладання, що за станом здоров'я він може опинитися не на своїй посаді, не будучи фізіологічно здатним виконувати свої завдання. Але на його місці опиниться хтось із цього натовпу – і це все дуже сумно і дуже важко", - резюмує він.

Детальніше читайте в матеріалі на "Апострофі" - Путін скаженіє, ще один план Кремля щодо України провалився - Андрій Піонтковський.