RU  UA  EN

Понеділок, 30 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

30 вересня

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Вперед, у середньовіччя: в мережі висміяли російський проект заходів у відповідь на нові санкції США

Користувачі інтернету підняли на сміх законопроект про протидію Російської Федерації антиросійським санкціям з боку США.

Про це в своєму ЖЖ пише російський журналіст Андрій Мальгін.

Так, автори антиамериканського законопроекту пропонують ввести низку обмежень на поставку в Росію товарів і послуг американського походження.

"У відповідь на акти недружнього характеру з боку США всі політичні сили Держдуми висловилися за необхідність введення заходів у відповідь економічного і політичного характеру", - заявив перший віце-спікер Держдуми РФ Іван Мельніков.

"Ура! Росія добровільно відмовляється від американських IT-технологій, програмного забезпечення, від американських висококваліфікованих фахівців, від американських ліків і продуктів харчування. Вперед, у добу середньовіччя! Щі та каша - їжа наша! Самі з вусами!", "Заборонили б американські долари - і всі проблеми б вирішили", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф.Економіка", раніше член виконкому Українського товариства фінансових аналітиків Віталій Шапран заявив, що нові санкції США проти олігархів з оточення президента РФ Володимира Путіна несуть у собі серйозну загрозу для російської економіки в довгостроковій перспективі.