RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Приберемо війська з Донбасу: в Росії припустили, як буде торгуватися Путін

Президент РФ Володимир Путін перетворив свою державу в країну-ізгой, і тепер він може лише торгуватися з Заходом, пропонуючи різні поступки в обмін на мир і скасування санкцій.

Про це розповів "Апострофу" російський блогер і фінансист Слава Рабинович.

За його словами, те, що держави Заходу не вітають Путіна з інавгурацією, говорить про перетворення Росії на країну-ізгой, яка знаходиться під безпрецедентними санкціями.

"Путіну нічого не залишається, окрім як посилати Заходу один і той же сигнал: "Давайте замиримося! Давайте я зроблю щось, щоб поміняти це на мир з вами! Ми припинимо підтримувати Асада, а ви нам вибачите Крим. Ми приберемо наші війська зі Сходу України, а ви скажете, що Крим - це російська територія, і знімете все санкції. Ми будемо продовжувати незаконно затримувати, катувати, незаконно засуджувати наших громадян і потім вбивати їх у тюрмах, і нам за це нічого не повинно бути, і ви скасуєте закон Магнітського". Ось такі сигнали надсилаються. Ніяких інших сигналів бути не може, тому що в Путіна немає ніяких інших ідей", - говорить Рабинович.

Детальніше про інавгурацію Путіна і його майбутній президентський терміні читайте в матеріалі "Апострофа": Четвертий термін: Путіну залишилося тільки одне.