RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Росії розповіли про нову путінську загрозу для України

Оскільки Путін розлючений провалом РПЦ в Україні і жадає помсти, то напевно звинуватить у вибуху в коледжі Керчі проукраїнських кримських татар або СБУ.

Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook російський соціолог Ігор Ейдман.

"Путіну потрібен привід для нової атаки на Україну. Тільки так він зможе відвернути населення від внутрішніх проблем і підняти свій падаючий рейтинг. Крім того, він, безумовно, розлючений провалом РПЦ в Україні і, напевно, жадає помсти. Формальний привід для цього йому може дати теракт, який спишуть на СБУ, якихось міфічних бандерівців або проукраїнських кримськотатарських "ісламістів" (привід ще й для зачисток татар в Криму)", - припускає блогер.

Ейдман впевнений: якщо російська влада заявлять, що підозрюють у керченської трагедії українців, а на ростелевіденіі в зв'язку з цим почнеться новий виток антиукраїнської істерики, значить, швидше за все, "самі і підірвали".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", загроза глобальних наступів російських військ на Україну поки відсутня, при цьому зберігається ймовірність розширення вже існуючих конфліктів.