RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Росії влаштували акцію з тілом мертвої бізнесвумен: фото і відео

Вранці в суботу, 30 березня, до адміністрації російської Рязані привезли кортеж з тілом місцевої підприємниці Ірини Фокіної, яка померла напередодні. Таким чином родичі загиблої вирішили висловити протест діям місцевої влади проти малого бізнесу.

Про це повідомив tjournal.ru.

Чоловік і близькі бізнесвумен повідомили пресі, що вважають винними в її смерті чиновників, нібито вони з правоохоронцями і місцевими судами довели жінку до серцевого нападу. Так, незадовго до смерті підприємниці пред'явили кілька позовів про незаконну діяльність.

"Нехай це буде на їх совісті. Вони і вбили мою дружину. Ми займалися маршрутними перевезеннями. Вони нас гноблять вже цілий рік. На нервовому грунті вона померла. Вона дуже переживала: і наглядові органи, і суди. Сьогодні день похорону, звідси їдемо ховати дружину ", - повідомив чоловік загиблої Віктор Фокін.

Також ситуацію прокоментували працівники Фокіної. Вони стали на бік чоловіка, приєдналися до акції і заявили, що жінка піддалася "цькування з боку транспортного нагляду", оскільки всі документи на роботу були оформлені відповідно до російського законодавства. За їхніми словами, жінка "півтора року жила в стресовому стані".

У відповідь на акцію в адміністрації Рязані пообіцяли надати родині Фокіної "всю необхідну допомогу" і висловили співчуття. Джерела серед місцевих чиновників повідомили пресі, що жінка була позбавлена ліцензії на перевезення півтора роки тому, проте продовжила працювати, внаслідок чого проти неї і був оформлений позов до суду. В останні місяці співробітники транспортного нагляду почали знімати її машини з маршрутів.

Як повідомляв "Апостроф", 1 квітня в Німеччині опублікували відео з місця катастрофи літака, де загинула одна з найбагатших жінок Росії Наталія Фільова. Загибла була однією з найбагатших росіянок і володіла частиною активів в авіакомпанії S7 Group. У минулому році її статок оцінювався Forbes в 600 мільйонів доларів.