RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Росії пригрозили Україні вічною війною

Скандальний російський політик і депутат Держдуми Володимир Жириновський в ефірі телеканалу "Росія 1" заявив, що Україна нібито приречена на "вічну війну".

Про це він заявив в ефірі пропагандистської програми "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим".

Жириновський обурився, що українців нібито насильно змусили визнати свою ідентичність і стати ворожими по відношенню до росіян. Саме тому, за його словами, російсько-український конфлікт не має шансів на припинення.

"Армії українській ганьба! Росіянам в Україні ганьба! Здалися всі зрадники, власовці всі, зрадили російську ідею! Вас змусили бути українцями! Вивчили українську мову, тепер за гривню цю продаєте все! І стріляють росіяни в росіян! І знову будуть це робити, тому що виросло покоління вже, 30 років майже, вони вже взагалі не знають, що таке СРСР і Росія. Їм вбили в голову, що Росія ворог. Ще пройде 30 років - все, це буде вічна війна. Ворожнеча, не думайте про мир. Там буде завжди ворожнеча, війна", - сказав Жириновський.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 27 березня Володимир Жириновський вніс у Держдуму законопроект про невизнання тоді ще не проведених виборів в Україні.