RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Це не перша спроба суїциду: біографія чоловіка, який влаштував самоспалення під Мінськом

Чоловік, який під Мінськом облив себе з каністри бензином і підпалив, раніше вже намагався скоїти суїцид.

Про це пише ресурс Naviny.

Нагадаємо, інцидент стався з 36-річним жителем Смолевичів біля будівлі РВВС. Він намагався покінчити життя самогубством, але з відділення вибіг співробітник міліції і збив полум'я на чоловікові вогнегасником. Відзначають, що перед цим чоловік подзвонив у дзвінок вхідних дверей в РВВС.

За даними слідства, в 2016 році чоловік проходив лікування у зв'язку з психічним захворюванням і схильністю до суїциду. До цього він хотів накласти на себе руки 16 вересня на кладовищі. Він подзвонив в міліцію і розповів про свої плани. Правоохоронці прибули на місце і встигли завадити самогубцю.

У поліції також заявили, що потерпілий чоловік неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за розпивання спиртних напоїв.

Euroradio.fm повідомляє, що чоловіка звати Сергій Радченя. Подруга його цивільної дружини Зоя розповіла про нього. За її словами, чоловік три місяці тому посварився зі своєю коханою, тому вона переїхала до Зої.

Сергій родом з села Задомля Смолевічского району. Працював в Мінську у магазині "Віталюр" вантажником. За освітою - юрист, освіта вища.

"Він прийшов до РВВС, ймовірно, просто випив і сам себе підпалив, що тут скажеш. Все, що бачили в інтернеті, це правда", - сказала Зоя. Вона вважає, що причиною став алкоголь.

У Сергія є мама, брат, сестра, бабуся. А його однорічна дочка живе зараз з цивільною дружиною.

Як повідомляв "Апостроф", чоловіка, який скоїв самоспалення в місті Смолевичи Мінської області, госпіталізовано до лікарні з 90 відсотками опіків тіла.