RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Азербайджан заявив про знищення диверсійної групи вірменського спецназу: відео

У Нагірному Карабаху, де незважаючи на укладене між Азербайджаном і Вірменією перемир'я тривають бойові дії, в суботу, 31 жовтня, близько полудня підрозділи азербайджанської армії прицільними ударами знищили автомобільну техніку з вірменськими солдатами.

Про це повідомили в міністерстві оборони Азербайджану, опублікувавши відповідне відео.

Як сказано в повідомленні, біля позицій азербайджанської армії в Нагірному Карабаху було помічено пересування автомобільної техніки.

"Розвідувально-диверсійна група, що складається з вірменського спецназу, намагалася наблизитися до лінії оборони наших військ з метою здійснення провокації", - стверджують в азербайджанському оборонному відомстві.

Після першого удару, яким було знищено автомобіль, вірменські солдати розосередилися на місцевості. Згодом вони спробували покинути зону обстрілу на військовій вантажівці КамАЗ.

"Цей автомобіль, заповнений озброєними військовослужбовцями, також було негайно знищено прямим і точним попаданням", - сказано в повідомленні.


Як повідомляв "Апостроф", напередодні, 30 жовтня, в міноборони Вірменії заявили про знищення групи азербайджанських диверсантів.