RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Росії влаштували чемпіонат з копання могил - відео вражає

У Росії, де до 9 травня влаштували дитяче "шоу" з кладовищем, провели чемпіонат зі швидкісного копання могил. На турнір до Красноярська приїхали могильники зі всього Сибіру.

Про це повідомляє видання "Вести Новосибірськ".

У Новосибірську провели змагання по швидкісному копанню могил. Як повідомили організатори, мета змагань - підняти престиж професії, підвищити рівень виконання робіт і привернути увагу молодого покоління до професії працівника ритуальних послуг.

Чемпіонат, для участі в якому приїхали професійні могильники зі всього Сибіру, відбувся в парку "Кам'янка" біля новосибірського крематорію.

За грошовий приз змагалися сім команд по дві людини. Журі оцінювало розміри ями (200 сантиметрів в довжину, 80 в ширину і 160 в глибину) і акуратність виконання роботи. Вимірювали якысть роботи труною, яку поміщали в вириті за максимально короткий проміжок часу могили.

Переможцем турніру став союз ритуальних організацій "Наследие" з Омська.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в столиці Російської Федерації місті Москві, біля стін Кремля, де зазвичай проходить військовий парад з нагоди Дня перемоги 9 травня, було помічено дивний автомобіль з вежею і дулом, як у танка, на якому був напис "Бойова подруга ".