RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Під Москвою контужений на Донбасі найманець викрав дитину і побив його батька: відео

В Московській області найманець, який воював на сході України, викрав дітей у чоловіка, а потім побив його і кілька кілометрів віз на капоті автомобіля.

Про це пише телеграм-канал Readovka.

У селищі Путятіно під Сергієвим Посадом Андрій і Наталя Бєляєви викрали дітей у колишнього чоловіка жінки.

"Вони приїхали під приводом побачитися з дітьми. А потім вони посадили дітей в машину. На зауваження батька не реагували. Бєляєв дістав пістолет і почав погрожувати. Після чого він вистрілив в мою сторону, сторону батька і сусідки, після чого він викрав дітей і поїхав", - розповіла очевидиця подій Марина Леонова, сестра постраждалого Сергія Іваніва.

Вона також додала, що Сергія, який намагався повернути дітей, травмували і кілька кілометрів везли на капоті авто: "Рідного батька він провіз на капоті 10 км і пробив йому голову рукояткою пістолета, після чого продовжив рух і скинув з машини".

Увага, на відео присутні сцени насильства і звучить нецензурна лексика (18+)

Навесні 2021 Наталю позбавили батьківських прав, а двох її синів передали на виховання батькові. Відомо, що Бєляєв раніше воював на Донбасі, кілька разів бив батька дітей, кажучи при цьому, що "він контужений і йому нічого не буде". Пенсії дітей-інвалідів, за словами сусідів Бєляєва по селищу, були для питущої пари основним джерелом доходів.

Раніше ми писали про колишнього найманця з "ЛДНР", який застрелив п'ятеро чоловік у Казахстані.