RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Окупанти бояться дзвінків з України, тому в армії РФ посилили пропаганду

На тлі хвилювання військового керівництва РФ через сильний інформаційний вплив на російських військових з боку ЗСУ та українських спецслужб окупанти посилюють пропаганду та цензуру серед особового складу військових навчальних центрів.

Про це свідчить лист начальника ракетних військ та артилерії ЗС РФ Михайла Матвєєвського керівникам навчальних центрів, опублікований Головним управлінням розвідки МО України.

Генерал вимагає заборонити особовому складу відповідати на дзвінки та повідомлення з телефонних номерів із кодами +375, +380 (Білорусь, Україна). Якщо, все ж таки, виклик прийнятий, інформацію сприймати як брехню та провокацію незалежно від змісту розмови.

Після цього слід заблокувати номер співрозмовника на своєму телефоні та звернутися до мобільного оператора з вимогою блокування абонента.

Матвєєвський пише про необхідність роз'яснень плюсів участі у війні з Україною, таких як соціальні гарантії та підвищені виплати.

Крім того, всі українські та інші ресурси оголошені розповсюджувачами фейків та неправдивої інформації, замість яких усі військовослужбовці зобов'язуються щодня знайомитися зі змістом газети “Червона зірка”.

Раніше в Росії почали поширювати "методички" для чиновників з "правильними" поясненнями ситуації для народу.