RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Світ

Новини

21 вересня

Всі новини

Невдалий ремонт? В Оренбурзькій області Росії палав нафтопровід

Вночі в понеділок, 9 вересня, в Оренбурзькій області Росії спалахнула пожежа на нафтопроводі, в результаті чого загинуло двоє росіян. Зауважують, що загоряння виникло під час проведення зварювальних робіт.

Про це пишуть російські Telegram-канали.

Зокрема BAZA повідомляла, що нафтопровід загорівся в Курманаївському районі. Пожежа сталася під час зварювальних робіт: двоє робітників загинули, троє - отримали поранення. Одну людину госпіталізували у важкому стані. За повідомленням Telegram-каналу, у рятувальників виникали труднощі із тим,

щоб загасити пожежу на місці.

Разом з цим прокуратура Оренбурзької області повідомляє, що за дорученням прокурора Оренбурзької області Руслана Медведєва прокуратурою Курманаївського району організовано перевірку за фактом загоряння трубопроводу на території Гаршинського родовища, в результаті якого загинули 2 людини.

Зауважується, що на місці події встановили причини та обставини загоряння, а також "... надано оцінку діям (бездіяльності) уповноважених органів".

За підсумками перевірки мають обрати заходи прокурорського реагування.

Варто зауважити, що нафтопровід належить "ННК-Оренбургнафтогаз".

Нагадаємо, у вівторок, 10 вересня вночі, Москву та Підмосков'я атакували дрони. Зокрема, повідомляли про пожежу на аеродромі Жуковського. Аеропорт Внуково також закривали через уламки на злітно-посадковій смузі.