RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Досьє

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

 

Кубраков Олександр Миколайович

Олександр Кубраков працював у компанії "Київстар", а потім став радником із IT-сфери мера Києва Віталія Кличка. Недовго посидівши у Верховній Раді, отримав призначення на посаду голови "Укравтодору", а потім міністра інфраструктури України. На обох посадах його переслідували скандали, пов'язані з нецільовим витрачанням бюджетних коштів.

Костін Андрій Євгенович

Андрій Костін займався адвокатською діяльністю та мав своє агентство. Але у 2019 році він пішов у політику та став народним депутатом від партії "Слуга народу". У липні 2022 року його призначено Генеральним прокурором України. Костін та його родина, яка проживає в Німеччині, не уникли скандалів.

Кличко Віталій Володимирович

Віталій Кличко зробив успішну кар'єру у спорті та у політиці. Він найбагатший серед усіх українських мерів та керівників областей. Колишній спортсмен прославився своїми висловлюваннями, які пішли в народ. Кличко видав книгу своїх цитат.

Кулеба Дмитро Іванович

Дмитро Кулеба – син дипломата і сам кадровий дипломат. Після закінчення Інституту міжнародних відносин він почав працювати у Міністерстві закордонних справ, у юридичному відділі. 2020 року Указом президента України його призначено міністром закордонних справ. Кулеба став наймолодшим головою МЗС в історії України.