RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Кримська "диверсія": в Німеччині припустили нову атаку Путіна

Підготовка наступу на Україну дійсно може бути причиною стягування військ до Криму і звинувачень на адресу України в підготовці диверсій.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив німецький політолог Єнс Зіґерт.

"З Росією можливо майже все. Це дуже непередбачувано в даний момент, оскільки ні ви, ні я не володіємо якимись даними спецслужб. Дуже важко дійсно розібратися в тому, що стоїть за подіями, які були минулого тижня", - сказав Зіґерт, маючи на увазі те, що Росія звинуватила Україну в організації диверсій і стягнула війська до адмінграніце Криму з Україною.

"Це може бути все: підготовка якийсь атаки, пропагандистський крок, щоб дезавуювати Мінські угоди, або ж це все більш націлене на внутрішньополітичну ситуацію в Росії. Ви знаєте, що через місяць будуть вибори в Держдуму, скоро будуть президентські вибори. Маленький патріотичний поштовх, може бути, не завадить", - підсумував політолог.

Як повідомляв "Апостроф", російський журналіст Олександр Невзоров впевнений, що в разі великої війни з Україною російська армія осоромиться і зруйнує міф про свою могутність.

Інтерв'ю з Єнсом Зіґертом читайте на "Апострофі" найближчими днями