RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Випадок з Макаревичем в Україні: з'явилися нові кумедні подробиці

Журналісти розшукали провідницю, яка смачно нагодувала відомого російського музиканта, лідера групи "Машина часу" Андрія Макаревича під час його поїздки на поїзді в Дніпро.

Як розповіла КП в Україні рятівниця Макаревича 25-річна Марина Столковська, спочатку вона не впізнала відомого музиканта.

"Він просто на пероні в окулярах був, у компанії кількох проводжаючих. А мені начальник поїзда шепнув, мовляв, дивися – Макаревич. Він ціле купе викупив, щоб ніхто не турбував. Інші пасажири дізналися, хто їде з ними поруч, і побігли до мене питати, чи можна сфотографуватися із зіркою. Я сказала, що краще звертатися до нього особисто. Макаревич із задоволенням давав автографи прямо на квитках і робив селфі. Черга до купе артиста зібралася чималенька. Люди навіть перед прибуттям з ними фотографувалися, так би мовити, на доріжку", - каже провідниця.

За її словами, коли музикант зголоднів і запитав провідницю, де в поїзді можна поїсти, виявилося, що в поїзді немає вагона-ресторану і кожен харчується тим, що взяв з дому, однак Макаревич ніяких припасів з собою не віз.

"Я тоді запропонувала те, що їдять провідники і начальник поїзда. Нічого особливого - макарони, курячі ніжки. Загалом, що їла сама, тим і пригостила. Я рада, що Андрію Макаревичу сподобалося. Ввечері він попросив чай з печивом. Вів себе чемно", - розповіла провідниця.

Як повідомляв "Апостроф", сам Макаревич написав в соцмережі, що ніколи так смачно не обідав, як під час поїздки в Дніпро.