RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Соцмережі вразив розмір зарплат в окупованому Донецьку: опубліковані фото

У мережі з'явилися фотографії, зроблені в центрі зайнятості окупованого бойовиками Донецька.

Знімки розмістив на своїй сторінці в Facebook донеччанин Олег Очеретяний, який побував у місті .

"Зарплати у Донецьку сьогодні. Донеччани — унікально тупі люди. Принаймні багато з них. Вони рвали *опу за Росію, ходили на мітинги, референдуми, гинули... Скільки убитих, скільки покалічених, скільки скалічених доль, знищених життів, скільки людей втратили свій дім. І все заради чого, запитаєте ви? А заради високих зарплат і процвітаючою життя! Ось, наприклад, фотографії з Донецького Центру зайнятості. Посади та їх зарплати. У рублях. Щоб порахувати, скільки це в гривнях, просто розділіть суму на 3. І зрозумієте, що багато донеччан — просто неймовірно тупе бидло. Тому що вони знищили свій регіон заради зарплат в 700 гривень у медсестри, заради зарплати у 1200 гривень у бухгалтера, в 1000 гривень у лікаря! Загалом, ось вам приблизні суми:

Лікар-педіатр — 1990 грн.

Медсестра — 960 грн.

Лікар — 1350 грн.

Продавець — 1900 грн. (передаю привіт знайомим з дорогих модних магазинів, які отримують 10 000 грн зарплати і незадоволені нею)

Бухгалтер — 1800 грн.

Інструктор з фізкультури — 1050 грн.

Лікар-терапевт — 1400 грн. (передаю привіт своєму лікарю з зарплатою 7500, який поскаржився мені на неї буквально пару тижнів тому)

Директор підприємства — 1175 грн", - написав Очеретяний.

Як повідомляв "Апостроф", російський письменник Захар Прилєпін, який є затятим прихильником президента РФ Володимира Путіна і "русского мира", назвав окупований бойовиками Донецьк найкращим місцем для гангстерського репу, зазначивши, що ніде в світі не побачиш стільки гангстерів.